Természettudomány
UNESCO.HU

Tükörben a Világ kiállítás Somogyban / The Mirror to the World travelling exhibition in Somogy

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

HU: A Tükörben a Világ - utazó kiállítás az emberi természetről és a fenntartható fejlődésről tavasszal Somogyba érkezik: 2 kiállítás kerül megrendezésre, egy Kadarkúton, egy Nagybajomban TÁMOP forrásból.

A kiállítás egy felfedezőút. A látogatók, miközben kitekintenek a világra, saját magukat is megpillanthatják a tükörben. Mik az alapvető igényeim? Hogyan tudom ezeket kielégíteni anélkül, hogy a bolygó túlélését és az emberi jogokat veszélyeztetném?

További információk a kiállításról: http://www.tukorbenavilag.hu/  

 

EN: The Mirror to the World travelling exhibition visits Somogy, Hungary this spring with two exhibitions: one in Kadarkút, the other in Nagybajom.

Mirror to the World traveling exhibition is an exhibition of human nature and sustainable development. What do we really need? The exhibition is an exploration: while the visitors have a look on to the world they glimpse themselves in the mirror. What are my basic needs? How can I satisfy them without jeopardise human rights and the survival of the planet? More information is avaialble at the exhibition’s website.20130402tukorben

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet