Pályázatok, ösztöndíjak
UNESCO.HU

XXIV. Nemzetközi Úszóverseny a víz világnapja alkalmából - A verseny elmarad!

2020. március 9.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Az új koronavírussal kapcsolatos intézkedések alapján a 2020. március 20-21-i, miskolci helyszínnel meghirdetett, víz világnapja alkalmából szervezett XXIV. Nemzetközi Úszóverseny elmarad.


Az úszóverseny időpontja: 2020. március 20-21.

Helyszín: Kemény Dénes Városi Sportuszoda, Miskolc

A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete a Víz Világnapja alkalmából rendszeresen szervez különböző tudományos, a víz szerepét és jelentőségét, valamint védelmének szükségességét ismertető, népszerűsítő rendezvényeket. Ennek keretében indította útjára 1997-ben víz világnapi úszóversenyét, melyen több korosztály versenyzői (óvodás kortól a felnőttekig) vesznek részt. 1999-től az úszóversenyt nemzetközi rangra emelték, melyen a hazai versenyzőkön túl a vízgyűjtő területünkhöz tartozó egyéb országokból meghívott egyesületek versenyzői is rajthoz állnak.

Az úszóverseny időpontja: 2020. március 20-21.

Helyszín: Kemény Dénes Városi Sportuszoda, Miskolc

Hivatalos megnyitó: 2020. március 20. 13:45

A verseny részletes programja, a részvétel feltételei, valamint a nevezéssel kapcsolatos tudnivalók a muszuszoranglista.hu oldalon érhetőek el (engedélyezett versenyek – ID:3413).

További információk: Dr Fázold Ádám fazolda@freemail.hu  

A verseny az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság szakmai partnerségével valósul meg. A korábbi versenyekről honlapunkon (www.unesco.hu) számos cikket olvashatnak.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet