Pályázatok, ösztöndíjak
UNESCO.HU

UNESCO-L'ORÉAL nemzetközi ösztöndíj fiatal kutatónők részére - 2012

2011. március 28.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

 

Az UNESCO a L'Oréal céggel együttműködve közösen finanszírozott, 12(+12) hónapra szóló ösztöndíjat hirdetett meg az élettudományok (biológia, biokémia, biotechnológia, mezőgazdaság, gyógyszer- és orvostudomány, fiziológia) területén tevékenykedő fiatal kutatónők részére.


 

Amint az a pályázati kiírásban is szerepel, országonként a nemzeti UNESCO bizottságok jóváhagyásával összesen 4 pályázatot lehet küldeni.

Az UNESCO az 1977. január 1-je után született, a http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=44170&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html honlapon található pályázati kiírás szerinti képzettséggel rendelkező nők jelentkezését várja.

A pályázati adatlap „A.Official presentation” pontjának kitöltetése kötelező. Ennek elmaradása esetén a Magyar UNESCO Bizottság az előválogatáson túljutott pályázati anyagokat továbbküldi, de nem tud garanciákat vállalni az (a), (b), illetve a (c) pontokban megjelöltek teljesítésére.

A beérkezett pályázatok közül a továbbküldhető négyet a Magyar UNESCO Bizottság (MUB) által felkért szakértői zsűri fogja kiválasztani, és a MUB-titkárság fogja továbbítani Párizsba 2011. június 30-ig. Az előválogatásra a pályázatoknak postán eljuttatva legkésőbb

2011. június 10-én 16:00 óráig kell megérkezniük az alábbi címre:
Nemzeti Erőforrás Minisztérium/Magyar UNESCO Bizottság Titkársága
1055 Budapest, Szalay u. 10-14.

A borítékra kérjük ráírni: "PÁLYÁZAT".

Az előválogatás eredményéről 2011. július 3-ig értesítjük a pályázókat.

A díjról szóló részletes ismertető és a nevezési lap letölthető az UNESCO honlapjáról és elérhető itt.

További információk: balint.hudecz@nefmi.gov.hu

 

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet