Pályázatok, ösztöndíjak
UNESCO.HU

UNESCO díj a lányok és nők oktatásáért / UNESCO Prize for Girls’ and Women’s Education

2017. március 31.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

HU: A díj magánszemélyek, intézmények vagy szervezetek a lányok és a nők oktatását elősegítő innovatív, kiemelkedő kezdeményezéseit jutalmazza, hangsúlyosan fejlődő országokban. Jelentkezési határidő: 2017. április 12.
EN: The Prize rewards innovative and outstanding projects by individuals, institutions and organizations that are advancing girls’ and women’s education. Deadline in Hungary: 12. April 2017.

Az idén második alkalommal meghirdetett, a Kínai Népköztársaság által alapított díj 50.000 USD pénzjutalommal jár. Célja kiemelten a fejlődő országok innovatív projektjeinek jutalmazása: tavalyi díjazottak az Indonéz Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériuma Kisgyermekkori Nevelés Igazgatósága és a zimbabwei Női Hallgatók Hálózata Alap.
A díjról további információk a http://en.unesco.org/themes/women-s-and-girls-education/prize honlapon érhetők el.
Magyarországról a díjra pályázni az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága részére küldött pályázati anyag benyújtásával lehet. A kiválasztott pályázatokat hazai előválogatás után Magyarország OECD és UNESCO melletti Állandó Képviselete tölti fel az UNESCO online felületére.
Jelentkezés: az angol nyelven kitöltött formanyomtatványt és a szükséges csatolandó dokumentumokat legkésőbb 2017. április 12-ig juttassák el az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága részére mind papír alapon, mind elektronikusan az info@unesco.hu e-mail címre.
A pályázatokat várjuk:
EMMI / UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága
1054 Budapest Akadémia u. 3.
és
info@unesco.hu
További információ és a jelentkezéshez szükséges formanyomtatvány ITT érhető el.
Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet