Pályázatok, ösztöndíjak
UNESCO.HU

Nevezési lehetőség a 18. Kanagawa Biennial Gyermek Művészeti Világkiállításra / Application to the 18th Kanagawa Biennial World Children’s Art Exhibition

2014. szeptember 2.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

HU: 2015 júliusában kerül megrendezésre a 18. Kanagawa Biennial Gyermek Művészeti Világkiállítás, mely a 4 és 15 év közötti gyermekeknek szóló művészeti pályázat kiválasztott alkotásait mutatja be szerte a világból. Az előző rendezvényt 2013-ban tartották, melyen több mint 24 ezer pályázó vett részt, összesen 92 országból. Idén még több nevezésre számítanak, hiszen ez kiváló lehetőség a kreatív gyerekek bemutatkozására.

EN: Kanagawa Prefecture has held the Kanagawa Biennial World Children's Art Exhibition every two years from 1981. They collect children's art from all over the world in order to foster the dreams and creativity of today's young children who will be the bearers of tomorrow through the art, and also to further understanding of the world's diverse cultures and differences in global liefstyles.
More information: http://www.earthplaza.jp/biennial/English/

Beadási határidő: 2014. október 31.

Feltételek: 4 év fölötti és 15 év alatti életkor (2014. április 1-vel)

A téma szabadon választható, az alapanyag lehet vízfesték, olajfesték, zsírkréta, pasztell, nyomat vagy akár papírkollázs is, viszont a modellezett vagy digitális munkákat nem fogadják el. A vászonnak viszont kisebbnek kell lennie, mint az F8-as méret, maximum 54 cm x 38 cm lehet. A keretezés nem megengedett.

Pályázni egyénileg lehet, egy alkotással, ami korábban nem szerepelt még versenyen. A versenyre postai úton lehet nevezni, a pályamunkák hátoldalára ragasztott kitöltött nevezési lappal együtt kell az alkotást elküldeni az alábbi címre:

Secretariat, The 18th Kanagawa Biennial World Children’s Art Exhibition, Japan OverseasCooperative Association c/o Kanagawa Plaza for Global Citizenship 1-2-1 Kosugaya, Sakae-ku, Yokohama 247-0007 Japan

A beküldött alkotásokból japán zsűri választja ki a legjobbakat 2015. január-februárjában, a díjazottak listája 2015 márciusában kerül ki a Kanagawa Biennial honlapjára. A díjátadóra várhatóan 2015 június végén kerül sor, a kiállítás várhatóan június végétől augusztusig lesz látogatható.

A díjazott munkákat a szervezők nem küldik vissza, a nevezett alkotások jogai a Kanagawa prefektúrához kerülnek, az alkotásokat a későbbiekben a népek közötti megértés és a nemzetközi cserék előmozdítását célzó programok keretében kívánják felhasználni.

 

További információ: http://www.earthplaza.jp/biennial/English/

Jelentkezési lap: http://www.earthplaza.jp/biennial/English/app_form_english_18th_kanagawa_biennial.pdfkanagawa
Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet