Pályázatok, ösztöndíjak
UNESCO.HU

Pályázati lehetőségek a Víz Világnapja alkalmából

2013. február 27.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

A Duna Múzeum idén is meghirdeti kreatív plakát- és képregénytervező, valamint street art ötletpályázatát. Az egyfordulós pályázatra 2013. március 11. reggel 8h-ig lehet beküldeni a munkákat, a szervezők négy kategóriában várják a pályamunkákat. A meghirdetett pályázatokban korosztályok szerint a zsűri által legjobbnak ítélt első három helyezet kerül díjazásra. A legjobbnak talált munkák a Duna Múzeum honlapján egész évben láthatóak lesznek. A díjazottakat e-mailben fogják a szervezők értesíteni 2013. március 18. hétfő 12h-ig. A díjazottak március 21-én csütörtökön Budapesten, a Vidékfejlesztési Minisztérium dísztermében ünnepélyes keretek közt vehetik át a jutalmakat, majd ezt követően a szervezők egy Parlamenti sétára invitálja őket.

 

A részletes pályázati felhívás elérhető a Víz Világnapja honlapon.
Készítsd el Magyarország Víz Világnapi plakátját!
Az idei év a vízi együttműködés éve. A nemzetközi logó és a plakát olyan mintákat, jelképeket, fényképeket használ/alkalmaz, amelyek jellemzőek egy-egy adott országra, illetve az együttműködésre. Ennek alapján tervezz/tervezzetek egy hasonlót, amin a motívumok, képek stb. egyértelművé teszik, hogy ez Magyarország plakátja!

(tovább)

Gyalogolj a vízért!
Sok gyermek és felnőtt a világban hosszú utat tesz meg nap mint nap, hogy tiszta ivóvízhez jusson. Egy nemzetközi szervezet évek óta meghirdeti a „Gyalogolj a vízért!” („Walking for Water”) akciót, most mi is erre szeretnénk titeket buzdítani. Együtt érezni másokkal és gondolni azokra, akiknek nehezebb sors jutott, úgy lehet, ha mi is átérezzük legalább egy kis időre, amit ők.

(tovább)


Készíts képregényt!
A vizes együttműködés azt is jelenti, hogy sok embernek kell összehangoltan dolgoznia a tiszta ivóvízért. Készítsetek a víz útját követő játékos képregényt!

(tovább)


A téma az utcán hever!- Street art a víz jegyében
Az utcai művészet egy-egy köztéren található látvány újragondolása, átértelmezése.

Járjatok nyitott szemmel az utcán, fotózzatok és otthon leheljetek a szerkesztőprogrammal vagy más szabadon választott technikával új életet a képbe, adjatok értelmet a lefotózott látványnak!

(tovább)


 

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet