Pályázatok, ösztöndíjak
UNESCO.HU

5. Airbus - Fly Your Ideas verseny / Airbus - 5th Fly Your Ideas Competition

2016. június 15.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

HU: Az Airbus, az UNESCO-val karöltve 5. alkalommal rendezi meg a Fly Your Ideas versenyt, melyre augusztus végéig lehet jelentkezni. Az izgalmas verseny célja elérni, hogy a diákok szerte a világon dolgozzanak ki új ötleteket és megoldásokat annak érdekében, hogy a jövő légiközlekedési ipara ökológiailag hatékony lehessen.

 

EN: Airbus, together with UNESCO, is running the 5th Fly Your Ideas Competition, which challenges students across the globe to develop new ideas for the eco-efficient aviation industry of the future by stimulating youth to create solutions for the future of aviation. Registration is open until the end of August.


Az előző négy versenyen több mint 15.000 diák, több mint 600 egyetemről, több mint 100 országból vett részt a világ minden tájáról.
A szervezők 3-5 fős csapatok jelentkezését várják, legkésőbb augusztus végéig. A résztvevők érkezhetnek bármely tudományterületről és lehetnek bármilyen tanulmányi szinten.
A verseny háromfordulós, fokozatosan egyre nagyobb kihívások elé állítja a jelentkezőket. Az első körben a csapat által beadott ötlet egyszerű online prezentációjára kerül sor, míg a két következő fordulóban a csapatoknak lehetőségük lesz az Airbus mentoraival és szakértőivel dolgozni.
Az utolsó fordulóra 2017 májusában kerül sor, ekkor derül ki, ki kapja a €30,000 fődíjat.
További részletek a https://www.airbus-fyi.com/ oldalon olvashatók, és itt lehet regisztrálni is.
Sok sikert kívánunk a jelentkezőknek!

 

airbus-launches-the-fifth-fly-your-ideas-global-student-challenge

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet