Pályázatok, ösztöndíjak
UNESCO.HU

2015-ös UNAOC-EF Nyári Iskola New Yorkban / UNAOC-EF Summer School in New York 2015

2015. február 20.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

HU: Legyél Te is a pozitív társadalmi változások iránt elkötelezett 75 fiatal egyike!

A United Nations Alliance of Civilizations és az EF Education First, külföldi nyelvtanulással folglalkozó cégének szervezésében idén nyáron is
megrendezésre kerül az UNAOC-EF Summer School. Vegyél részt izgalmas beszélgetéseken és workshopokon, melyek közös célja a globális béke és társadalmi egyenjogúság megteremtése és a diszkrimináció megszüntetése.

 

EN: Call for Applications for the 2015 UNAOC-EF Summer School is open!

The UN Alliance of Civilizations and EF-Education First invite youth aged 18-35 to apply to their upcoming summer school in Tarrytown, New York, 13-20 June 2015. The conviction that young people are drivers of positive social change is the basis for the UNAOC-EF Summer School. The interactive program of workshops, discussions and site visits provides 75 selected participants with hands-on experience on how to address shared social challenges across diverse communities and religions.


HU: Miért jelentkezz?

Ismerd meg jobban a világ különböző kultúráit és vallásait, fedezd fel a hasonlóságokat, melyek összekötnek mindannyiunkat világszerte, és tegyél szert azokra a készségekre, melyek segítségével nagyobb és fenntarthatóbb pozitív befolyást gyakorolhatsz a közösségre.

Kapcsolódj hozzád hasonló, társadalmilag érzékeny fiatalokhoz, akik veled együt harcolnak a pozitív társadalmi fejlődésért, és küzdenek a vallási és kulturális egyenlőségért.

Motivációra van szükséged?

Nézd meg a 2014-es nyári videót

Határokon átívelő együttműködés

A tartós globális változások a határokon átívelő együttműködésben gyökereznek. A különböző hátterű fiatalok bevonásával az UNAOC-EF Summer School új szintre emeli a közös megoldásokra való törekvést.

Találkozunk New Yorkban

A fiatalok közül az UNAOC és az EF munkatársaiból álló bizottság választja ki azt a 75 résztvevőt, akik New York-ba repülnek, és az EF tarrytowni egyetemvárosában szállnak meg, mint a nyári iskola résztvevői, és többek között tárlatvezetéssel tekintik meg az ENSZ központját.

Jelentkezési határidő: 2015.05.09

Bővebb információ: http://www.unaocefsummerschool.org

UNAOC_EF
EN: Please consult www.unaocefsummerschool.org to obtain more information and access the links to the Application Form, Guidelines and Eligibility Criteria.

Please click here to access the press release. http://www.unaoc.org/2015/01/unaoc-and-ef-announce-third-youth-for-change-summer-school/

All eligible young people are encouraged to apply.

Deadline to submit applications is 9 March 2015 11:59PM, New York City time.


Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet