Nevelésügy
UNESCO.HU

A Magyar ENSZ Társaság rendezvénye a kábítószer-ellenes világnap alkalmából - 2012. június 28-án, csütörtökön 10 órakor – a Főpolgármesteri Hivatallal közösen

2012. június 27.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

A Magyar ENSZ Társaság tisztelettel meghívja barátait a kábítószer-ellenes világnap alkalmából - 2012. június 28-án, csütörtökön 10 órakor – a Főpolgármesteri Hivatallal közösen tartandó rendezvényére. Részletek a letölthető meghívóban.

Az ENSZ Közgyőlése1987-ben döntött a Kábítószer-ellenes Világnapról, és felszólította a tagországokat, hogy ezen a napon egységes üzenet keretében hívják fel a figyelmet a drogprobléma elleni fellépés fontosságára. A Világnap üzenete évek óta az egészség kérdését járja körül, mint idén is: Global Action for Healthy Communities without Drugs, Globális cselekvés a drogok nélküli egészséges közösségek érdekében.

Ezen a napon mutatja be az ENSZ Kábítószer- és Bőnügyi Hivatala (UNODC) az éves Drog Világjelentést is. Ennek házigazdája és a magyarországi bemutató felelőse immár két évtizede a Magyar ENSZ Társaság, idén a Budapest Fıváros Fıpolgármesteri Hivatalával együttmőködésben. Ebben az évben az egészséges közösségek kialakulásának feltételeként a korrupció ellenes küzdelem is nagy hangsúlyt kap, melynek témájával foglalkozik az idei ülés szakmai része.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet