UNESCO.HU

Megújul a Magyar UNESCO Bizottság honlapja

2010. január 5.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Az UNESCO párizsi központjának ajánlásaival összhangban készült honlapon, a letisztultabb design és az áttekinthetőbb felépítésnek köszönhetően a felhasználók könnyebben találhatják meg a számukra fontos információkat.

Az oldal struktúrája és felépítése alapos változáson ment keresztül. Szerkezetileg a legfontosabb fejlesztés, hogy a nyitólapon, a felhasználó témától függetlenül az aktuális híreket olvashatja. Továbbra is megmarad a szakterületi felosztás, ahol a hírek, események és a kiemelt programok tematikusan is megtalálhatóak.

Az ösztöndíjak és pályázatok egyszerűbb nyomon követése érdekében egy külön menüpont született, ahová fel fognak kerülni az aktuális pályázati lehetőségek. A rendszeresen meghirdetett és népszerű díjak külön szekciót kapnak.

Gyorslink rendszer segíti a felhasználókat a népszerű témák, programok elérésében. Ezek a linkek a weblap két oldalán helyezkednek el: jobb oldalt a Társult Iskolák, Világörökség, Világemlékezet és Ember és Bioszféra programok, míg a balt oldalt az UNESCO nemzetközi weblapja, a Magyar UNESCO Bizottság kiadványa és az aktuális kiemelt év.

Az új weblap aktualizálása folyamatosan zajlik, kérjük szíves türelmüket.

Észrevételeiket az alábbi címre küldhetik: balint.hudecz@unesco.hu


átalakulás
Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet