Kultúra
UNESCO.HU

Az Örökség a jövőnek – Jövő az örökségnek programsorozat záróeseménye / Closing event of the Heritage for the Future - Future for the Heritage event series

2014. augusztus 25.
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

HU: Az Örökség a jövőnek – Jövő az örökségnek című, az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság és partnerei által szervezett programsorozat záróeseményére 2014. szeptember 25-26-án kerül sor Balatonfüreden.

Magyarország kulturális öröksége mással nem pótolható érték és erőforrás az egész társadalom számára. A benne rejlő lehetőségeket akkor lehet a legteljesebb mértékben kiaknázni, ha a társadalom támogató együttműködésére is számítani lehet. A programsorozat célja, hogy a kulturális örökség védelmének, az értékeken alapuló és fenntartható fejlesztésének társadalmi ismertséget és elismertséget szerezzen, valamint hogy a kulturális örökséggel kapcsolatban átfogó, konszenzust megalapozó koncepciót fogalmazzon meg.

A rendezvény meghívója itt érhető el.

 

EN: The closing event of the Heritage for the Future - Future for the Heritage Conference Series, organised by the Hungarian National Committee of ICOMOS, will be held 25-26 September, in Balatonfüred, Hungary. More information: www.icomos.hu.


A részvétel jelentkezéshez kötött, a részvételi díj 8.000,- Ft, diákoknak és ICOMOS tagoknak 6.000,-Ft. A részvételi díj tartalmazza a szállás költségét(Anna Grand Hotel és Astoria Hotel), az étkezéseket és a konferencia csomagot.

A programsorozatot a Magyar Építész Kamaránál szabadon választható képzésként akkreditáltatták, amelyet 2013/219 sorszámon jóváhagyott.

balatonfuredA konferenciára és a kiállítás megnyitójára az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága a HAP Galéria és a METSZET Építészmagazin kiadója az ARTIFEX Kft, minden érdeklődőt tisztelettel vár!

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet