Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

Az ENO Faültetés Napja: 2008. szeptember 22.

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Kezdd az idei iskolaévet egy különleges programmal: faültetéssel és csillagvizsgálással! Az ENO Faültetés Napja 2008. szeptember 22-én, az őszi napéjegyenlőség napján kerül megrendezésre. A részvételed fontos! Fáid a 2008-as ENO Faültetési Kampány részét

Kezdd az idei iskolaévet egy különleges programmal: faültetéssel és csillagvizsgálással!
Az ENO Faültetés Napja 2008. szeptember 22-én, az őszi napéjegyenlőség napján kerül megrendezésre. Ezen a napon a világon mindenfelé, mindenki ugyanolyan hosszú ideig, 12 óráig élvezheti a napfényt, és ugyancsak 12 óráig az éjszakát.

Mivel a béke nemzetközi napja egy nappal korábbra esik, ez egyben a mi hozzájárulásunk a békéhez. Ezzel a nappal veszi kezdetét a felkészülésünk a 2009-es SciFest eseményre, melyre Joensuu-ban, Finnországban kerül sor.

A részvételed fontos! Fáid a 2008-as ENO Faültetési Kampány részét fogják képezni. A célunk az, hogy 2008 végéig legalább egymillió fát ültessünk el. Minden résztvevő iskola vagy csapat bizonyítványt kap.

Hogyan vehetsz részt a programon? Először is regisztráld az interneten iskoládat vagy csapatodat 2008. szeptember 15-ig. Kapsz majd e-mailben egy felhasználói nevet és egy jelszót, hogy később bevezethesd az információid az ENO Fa Adatbázisba.

További információk a honlapon:
http://www.enotreeday.net
Csatlakozz hozzánk - éjjel-nappal!

ENO (Environment online) Programme invites you to an exciting event. A new school year will be opened in a special way: planting trees and seeing stars! ENO Tree Planting Day 2008 will be organised on the 22nd of September, the day of autumnal equinox. The length of the day is the same everywhere, with everyone worldwide receiving 12 hours of daylight and 12 hours of night. As the international day for peace falls a day before, this is also our contribution for peace.

Tree planting is important for us. Firstly, it reminds us of the nature and the importance of environmental protection. Secondly, it is a symbol for the international co-operation. Star observations is a new activity. This day will start our preparation for SciFest 2009 event that will take place in Joensuu, Finland.

Your contribution is important! Your trees will be a part of ENO 2008 Tree Planting Campaign. Our aim to plant at least a million trees by the end of 2008, as a part of Billion Tree Campaign by United Nations Environment Programme.

How to get involved? At first, register your school/group online by 15th of September 2008. You will receive login and password via email in order to submit your information afterwards to ENO Tree Database. Each participating school or youth group will receive a certificate. Find instructions, more information and material (our play, songs, etc.) for the day on the web.
Join us - day and night!

ENO Tree Planting Day 2008:
http://www.enotreeday.net

P.M.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet