Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

Ösztöndíj fiatal kutatók számára izraeli egyetemeken végezhető posztdoktori tanulmányokhoz

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Az UNESCO és az izraeli kormány közös posztdoktori ösztöndíj-pályázatot hirdet meg a tudomány és technológia területén. Jelentkezés a Magyar UNESCO Bizottság Titkárságán keresztül lehetséges, kérjük a pályázatokat a megadott címre mielőbb elküldeni.

Az UNESCO és az izraeli kormány (a tájékoztatóban felsorolt 8 izraeli egyetem részvételével) közös ösztöndíj-pályázatot hirdet meg posztdoktori képzésen való részvételre a tudomány és technológia területén (beleértve a vízkutatást is), elsősorban a fejlődő országokból (de 21 európai országból, köztük Magyarországról is) pályázó diplomás fiatal kutatóknak (elsősorban kutatónőknek, de nem zárják ki férfiak jelentkezését sem).

Felhívjuk a pályázók szíves figyelmét arra, hogy a tájékoztatóban leírtaknak megfelelően összeállított, 3 példányban elkészített pályázatukkal az alábbi címen mielőbb keressék fel a Magyar UNESCO Bizottságot, hogy a benyújtandó dokumentációban szereplő jelentkezési lapon az "A. Official presentation" rubrikát illetékes munkatársunk kitölthesse és a pályázók ezt követően mielőbb továbbíthassák dossziéjukat a kiválasztott egyetemnek.

Az ösztöndíjjal kapcsolatos tájékoztató és jelentkezési lap letölthető az UNESCO honlapjáról és a Magyar UNESCO Bizottság http://www.unesco.hu honlapjáról, illetve beszerezhető az alábbi címen:

Magyar UNESCO Bizottság/OKM
1055 Budapest, Szalay u. 10-14.
V. emelet 549-552.
Tel.: 473-7413, -7464, -7608. Fax: 33.13.526,
Internet: www.unesco.hu
E-mail: gabriella.kertesz@unesco.hu, info@unesco.hu

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet