Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

L'Oréal magyar ösztöndíj

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

A L' ORÉAL Magyarország és a Magyar UNESCO Bizottság - a Szociális Innováció Alapítvány a kelet-európai térség fejlesztéséért - útján, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével - idén ötödik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi L' ORÉA

A L' ORÉAL Magyarország és a Magyar UNESCO Bizottság - a Szociális Innováció Alapítvány a kelet-európai térség fejlesztéséért - útján, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével - idén ötödik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi L' ORÉAL-UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében, 2007. évre.

Az elmúlt négy évben nagyon nagy volt az érdeklődés, több száz, az élet- és az anyag tudomány területén végzett kutatásokról készült pályázati munka került a Prof. Ádám Veronika akadémikus által vezetett szakmai zsűri elé. A 3 ösztöndíj az idei évben is 30, 35 és 45 év alatti korosztályban kerül meghirdetésre, remélve, hogy a L' Oréal-UNESCO által létrehozott ,,Tudós Nők Klubja'' tovább bővül.

,,A L' Oréal társadalmi felelősségvállalásával - a nőkért és a tudományért - azt a célt tartja szem előtt, hogy - az esélyegyenlőség szellemében - felhívja a társadalom, a gazdasági szféra figyelmét a tudományos életben gyakran még háttérbe szoruló tudós nők tevékenységére'' - jelentette ki dr. Ránky Katalin, a L' Oréal Magyarország vezérigazgatója. A pályázati anyagról és az elmúlt évek nyerteseiről a www.loreal.hu illetve a www.unesco.hu honlapján lehet tájékozódni. A pályázat beadási határideje 2007. május 31.

Részletes pályázati kíírás >>> itt található

További információ:
Zachár Aranka

zachir@chello.hu

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet