Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

Esszépályázat fiataloknak

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Az UNESCO és a japán "Goi Peace" Alapítvány esszépályázatot hirdetett fiatalok számára 25 éves korig angol, francia, spanyol vagy német nyelven. Pályázati cím: "A tudomány szerepe egy jobb világ építésében" Pályázati határidő: 2009. június 30.

Az UNESCO és a japán 'Goi Peace' Alapítvány esszépályázatot hirdetett fiatalok számára 25 éves korig angol, francia, spanyol vagy német nyelven. Pályázati cím: 'A tudomány szerepe egy jobb világ építésében' ('The role of science in building a better world').

'A tudomány és technológia milyen irányú fejlődése szükség egy igazságos, mindenki számára prosperáló, fenntartható világ építéséhez? Kérjük, oszd meg velünk víziódat a jövő tudományáról!' - felhívásokkal a kiírók nem csupán a globális kezdeményezések kedvezményezettjeként tekintenek a fiatalokra, hanem aktív szerepvállalóként be is kívánják vonni őket a folyamatokba.

A pályázat szorosan kapcsolódik A békekultúra és a világ gyermekeivel szembeni erőszakmentesség valamint A fenntartható fejlődés oktatásának ENSZ évtizedéhez.

Pályázati határidő: 2009. június 30.

Az első díjazott esszéíró 2009 novemberében ünnepélyes keretek között veheti át nyereményét Tokióban.

Részletes pályázati kiírás és jelentkezési cím itt.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet