Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

ASEM-DUO tanulmányi ösztöndíj Dél-Koreában

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

A program szervezői olyan, elsősorban általános (vagy középiskolai) tanár jelentkezését várják, aki komolyan érdeklődik a dél-kelet-ázsiai, koreai kultúra iránt, illetve aktív részese volt már ilyen témájú programoknak, és angolul legalább középfokon besz

A program szervezői olyan, elsősorban általános (vagy középiskolai) tanár jelentkezését várják, aki komolyan érdeklődik a dél-kelet-ázsiai, koreai kultúra iránt, illetve aktív részese volt már ilyen témájú programoknak, és angolul legalább középfokon beszél. A program keretében egy hónapon keresztül lehetőség nyílik a koreai oktatási rendszer tanulmányozására, valamint az országgal való megismerkedésre. Ugyanígy, egy dél-koreai tanár kolléga látogat majd Magyarországra egy hónapra.

Mind a koreai, mind a Magyar pedagógus utazásának, valamint kint-tartózkodásának, ellátásának teljes költségét fedezi az ösztöndíj!

Bővebb információ angol nyelven:

Jelentkezési határidő: 2006. június 6. 12.00 óra. az info@unesco.hu elektronikus levélcímen angol nyelvű szakmai önéletrajz és rövid motivációs levél kíséretében.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet