Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

L'Oréal-UNESCO magyar ösztöndíjprogram 2003

Link küldés
.
Cikk nyomtatás


2004. január 21-én került sor az első magyar "L'Oréal-UNESCO Ösztöndíj: a Nőkért és a Tudományért" átadására. A nyertesek az élet- (dr. Bakos Éva és dr. Szondy Zsuzsanna), valamint az anyagtudományok (Dr. Ujsághy Orsolya) területén dolgoztak sikerrel. A szakzsűri elnöke dr. Ádám Veronika akadémikus volt.


A három nyertes A három nyertesen kívűl, balról jobbra: Henri Mignot a L'Oréal közép-európai igazgatója, dr. Ránky Katalin a L'Oréal Magyarország vezérigazgatója, Dominique de Combles de Nayves francia nagykövet, dr. Ádám Veronika professzor, a zsűri elnöke, Gresiczki Péter a Magyar Unesco Bizottság főtitkára, dr. Lévai Katalin Esélyegyenlőségi Miniszter

Az ünnepélyes és megható díjátadó gálán részt vett, az eseményt méltatta és a nyerteseket köszöntötte: Dr. Lévai Katalin, Esélyegyenlőségi Miniszter, Dominique de Combles de Nayves, Franciaország budapesti nagykövete, és Gresiczki Péter, a Magyar UNESCO Bizottság főtitkára. Erre az alkalomra Budapestre érkezett a L'Oréal közép-kelet európai igazgatója, M. Henri Mignot is. A díjátadáson a nyerteseket vastaps köszöntötte.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet