Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

CONFINTEA VI. későbbi időpontban

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

A Felnőttoktatás VI. Nemzetközi Konferenciáját (VI. International Conference on Adult Education) az előzetes tervek szerint május 19. és 22. között rendezték volna meg Brazíliában, Belémben a CONFINTEA szervezésében. A brazil kormány a világszerte több ha

A Felnőttoktatás VI. Nemzetközi Konferenciáját (VI. International Conference on Adult Education) az előzetes tervek szerint május 19. és 22. között rendezték volna meg Brazíliában, Belémben a CONFINTEA szervezésében.

A brazil kormány a világszerte több halálos áldozatot is követelő H1N1 influenza vírus terjedése miatt a konferencia halasztásáról döntött.

A háromnapos tanácskozás címe: 'Tanulás és Életvezetés az életképes jövőért - a Felnőttoktatás hatalma' ('Living and Learning for a Viable Future - The Power of Adult Learning') lesz.
A konferencia kiemelt témája: a felnőttoktatás és -tanulás mennyiben és miként járul hozzá a fenntartható fejlődéshez. A tanácskozás során a kérdés mind társadalmi, mind gazdasági, mind ökológiai, mind kulturális vonatkozásai előtérbe kerülnek.
Részletes információk közvetlenül a CONFINTEA - honlapján érhetők el.

A kiemelt jelentőségű négynapos nemzetközi oktatási tanácskozás módosult időpontjáról az UNESCO nemzetközi honlapja a lehető legkorábbi időpontban tudósít.

P.M.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet