Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

Az UNESCO párizsi központjában tartják a civil szervezetek 61. éves konferenciájukat

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Közel 1700 NGO gyűlik össze háromnapos tanácskozásra szeptember 3-a és 5-e között első alkalommal az ENSZ new york-i épületén kívül, az UNESCO párizsi központi épületében az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 60. évfordulójának tiszteletére. Az ez évi ko

Közel 1700 NGO gyűlt össze háromnapos tanácskozásra szeptember 3-a és 5-e között első alkalommal az ENSZ new york-i épületén kívül, az UNESCO párizsi központi épületében az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata (Universal Declaration of Human Rights) 60. évfordulójának tiszteletére.

Az ez évi konferencia fő témája: hogy járulhatnak hozzá leghatásosabb módon a civil szervezetek az emberi jogok érvényesüléséhez nemzetközi, regionális, nemzeti és helyi szinten.

Az éves konferenciáról bővebb információk itt, a civil szervezetek 61. éves konferenciáját követően megjelentetett jelentések itt érhetők el.

Ban Ki-moonnak, az ENSZ főtitkárának az alkalomra kiadott üzenete és a háromnapos esemény programja itt.

Az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 60. évfordulója tiszteletére (60th anniversary of the Universal Declaration of Human Rights) meghirdetett évad kampányának mottója:
"Méltóság és igazság mindannyiunk számára"

("Dignity and Justice for All of Us").

P.M.

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet