Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

Civil szervezeteknek szóló szeminárium

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

"Civil társadalom az újonnan csatlakozott EU-tagállamokban - Az európai uniós kereskedelem-politika formálói" címmel a Nemzetközi Európai Mozgalom Képzési Akadémiája 2006. szeptember 14-15-én Budapesten szemináriumot rendez, melynek célja az újonnan csatl

"Civil társadalom az újonnan csatlakozott EU-tagállamokban - Az európai uniós kereskedelem-politika formálói" címmel a Nemzetközi Európai Mozgalom Képzési Akadémiája (Training AcadEMI of the European Movement International) - a College of Europe és a EuroChambres közreműködésével - 2006. szeptember 14-15-én Budapesten szemináriumot rendez, melynek célja az újonnan csatlakozott tagállamokban a civil társadalmat képviselő szereplők részvételének erősítése az európai uniós kereskedelem-politika formálásáról szóló párbeszéd folyamatában ().

A szervezők a különböző tevékenységi területek szerint a résztvevő országokból (Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) érkező jelentkezések alapján 35-40 résztvevőt fognak kiválasztani, akiknek utazással és ellátással kapcsolatos összes költségét az Európai Bizottság fedezi.

Jelentkezési határidő: 2006. július 28.!!!

Ismertető és jelentkezési lap:

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet