Archívum (2009 végéig)
UNESCO.HU

Az Anna Lindh Alapítvány díja fiatal újságírók számára a kulturális sokszínűség jegyében

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Az Anna Lindh Alapítvány Kultúrák Közötti Párbeszédért és a Nemzetközi Újságíró Szövetség (IFJ) pályázatot hirdet olyan fiatal újságírók számára, akik a kulturális sokszínűségről írnak. 25 és 35 év közötti fiatal újságírók jelentkezhetnek újságcikkeikkel,

Az Anna Lindh Alapítvány Kultúrák Közötti Párbeszédért és a Nemzetközi Újságíró Szövetség (IFJ) pályázatot hirdet olyan fiatal újságírók számára, akik a kulturális sokszínűségről írnak. 25 és 35 év közötti fiatal újságírók jelentkezhetnek újságcikkeikkel, a beadási határidő idén 2006. június 1. Négy újságíró (2 északi és 2 déli partnerországból) veheti majd át az Anna Lindh Alapítvány Kulturális Sokszínűségért elnevezésű díját, melyet ünnepélyes keretek között 2006. szeptember 10-én, Alexandriában adnak át.

A díj létrehozói remélik, hogy a pályázat arra ösztönzi majd az európai és a dél-mediterrán országok újságíróit, hogy új szemmel nézzenek az euro-mediterrán régió közös, értékekben gazdag kultúrájára, elősegítve, hogy együtt, hatékonyan formáljuk majd közös jövőnket.

További információ:

Keresés

Gyorslinkek
jobb_1

MAB

Világörökség

jobb_5

Világemlékezet